Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008

3 κηδειες και ενα design walk

 Ο αρχιεπίσκοπός μας, μας άφησε χρόνους. Μπορεί όλοι να κάνουν απόπειρες αυτοκτονίας αλλά μόνο η κοινή λογική τα κατάφερε. Εμείς στον κόσμο των υλικών δεν καταλαβάινουμε και πολλά, αλλα η απώλεια- του ορθολογισμού- είναι κάτι που όπως και η κλανιά κρύβεται δύσκολα. Ο παπάς με αριθμό χρυσής πινακίδας "1,2,3αδικός θεός" να μεταφέρει τη λιμουζίνα του γιατί εμποδίζει τη διέλευση της δημόσιας περιουσίας στον τάφο.
 Ευτυχώς που το πένθος δεν έπιασε το design walk, που ήταν φανταστικό. Μπρόβο! Είχα την ευκαιρία να συναντήσω ενδαφέρουσες σφραγίδες, γρανάζια που χρησιμέυουν σαν καμπυλόγραμμα, να εξιχνυάσω ένα έγκλημα και να μπω στη κουζίνα της γραφιστικής, Α! και να ΄φερω πολλές όμορφες κυρίες πίσω στο σπίτι.Αφίσες που εγώ θέλω να αποκαλώ καλλίγραμμες εξωτικές καλονές τυπωμένες απο πάνω εως κάτω . Τ α α4 έσκασαν απο το κακό τους. Ως στυλό ένα θέλω να πω και μ' αυτό κλείνω: Ω ΝΑΙ!

2 σχόλια:

seb είπε...

Αυτό είναι το πρώτο μου σχόλιο γι' αυτό το φρέσκο blog. Μεγειά λοιπόν, και ελπίζω το στυλό να τα καταφέρει τόσο καλά όσο η προηγούμενη συγγραφέας που απολάμβανα τόσο.

Στο θέμα μας τώρα. Τρεις κηδείες;
Εγώ μόνο για έναν αρχιεπίσκοπο άκουσα, αν κρίνουμε από το βάρος του όμως, πιθανόν να έπιανε για τρεις. Είναι γνωστό το διαιτολόγιο-νηστεία αυτών των ανθρώπων.

Και πάλι δε καταλαβαίνω όσα γράφεις μικρό μου στυλό, αλλά με βάζεις σε σκέψεις και με κάνεις να υποθέτω διάφορα. Η φαντασία σου μου αρέσει.

Όσο για το design walk, ήταν πολύ ενδιαφέρον, την επόμενη φορά θα το απολαύσω περισσότερο. Α, Ξέχασες μία "κυρία" εδώ. Είναι μελαχρινή, λαμπερή, η μέση της είναι σαν το 8, δεν είναι Α4, και ενδίδει σε μεταξοτυπίες. Σας περιμένει!

το στυλο είπε...

οι ηρωες που πεθαναν για να γραφτει αυτο το ποστ ειναι : α)χριστοδουλος, Β) κοινη λογική γ)το δημοσιο χρημα, ευχαγιστω για το σχόλιο, θα επικοινωνησω με τη μελαχρινη κυρια,η φράση "αυτών των ανθρωπων" ακουγεται πολυ σοφιστικε ας τους λέμε
μεν ιν μπλακ.
: )